MENÜ

Wellness kezelések és ajánlatok

Klasszikus masszázsok - Wellness szolgáltatások 

Mire jó a masszázs?

A masszázs már több ezer éve ismert az ókori Görögországban, Kínában, Indiában, és Egyiptomban is. A nyugati világban hosszú időre átvette a gyógyszeres orvoslás a masszázs helyét, de szerencsére manapság ismét nagy népszerűségnek örvend.

Napjainkban több mint 60 féle masszázstípusból válogathatunk. Mindegyik célja, hogy a szöveteket ellazítsa, a vérkeringést és az oxigén-ellátást serkentse, valamint a fájdalmakat csökkentse.

A masszázs főleg idegesség, hátfájás, fejfájás, és magas vérnyomás esetén lehet hasznos, ezen felül még számos jótékony hatása lehet. Edzés után jóval gyorsabban regenerálódnak az izmok és kevesebb rostszál sérül, ha masszázzsal fejezzük be a sportot. Ilyenkor fehér vérlemezkék sem találhatóak bennük, így a szervezetnek nem kell a sérült izom helyreállítására energiát fordítani.

Néhány jó tanács, ha masszázst veszünk igénybe:


Szállodánk wellness szolgáltatásai

Egy kis kényeztetést Ön is megérdemel!

KLASSZIKUS MASSZÁZSOK
Menedzser masszázs 11 000 Ft / 60 perc Nyirokmasszázs 8 500 Ft / 45 perc
A keleti energetikai és a nyugati anatómiai masszázstechnikák ötvözésével speciálisan az irodai munkavégzés során megterhelt testrészek revitalizációját veszi célba. Időtartam: 60 perc. Célja a szervezet méregtelenítése, a felgyülemlett vizenyő, azaz ödéma megszüntetése. A nyirokerek nagyon vékony hajszálerek, ezért szinte simogató és pumpáló fogásokból áll a masszázs.
Ajánlott: ödéma, műtét utókezelésére, narancsbőr kezelésére.
 Időtartam: 45 perc.
Relax masszázs 8 500 Ft / 45 perc Arcmasszázs 5 000 Ft / 25 perc
A lassú, simító mozdulatok jelentősen hozzájárulnak az izmok elernyedéséhez, az idegek megnyugtatásához. Kiváló a stressz feloldásához, a vérkeringés és a szövetek oxigénellátásanak javításához. Időtartam: 45 perc. Hatása a bőrre: Javul a hám ellenálló képessége, felgyorsul a kötőszövet élettani folyamatai, fokozódik a sejtek és rostok képződése, lassítja az öregedést, a bőr hidratációja javul, csökkenti a ráncok mélységét, a fáradt bőrt életre kelti.
Hatása az izmokra: Javul az izmok oxigén és tápanyagellátása, megelőzi az izomtömeg csökkenését, megelőzi a fiatalos arckontúrt, regenerálódnak a fáradt izmok. Időtartam: 50 perc.
Stresszoldó nyak-váll-hát masszázs 6 000 Ft / 30 perc
A masszírozás idegrendszere gyakorolt stresszoldó hatását mindenekelőtt kezünk melege, a kifejtett nyomás és az érintés ingere váltja ki. A bőr gyógyító energiákat közvetít, a felületén található idegvégződések érzékelik a bőrt érő ingereket, melyeket az idegpályákon keresztül a központi idegrendszerbe juttat. Az agy feldolgozza a kapott ingereket, majd továbbküldi a különböző testrészekhez, szervekhez. Időtartam: 30 perc.
Talp reflexzóna masszázs 6 000 Ft / 30 perc
A talpon lévő zónák masszírozásával hat az egész szervezetre, így segíti a lerakódott méreganyagok fokozottabb kiválasztódását. Megkönnyíti a lábat, javítja az emésztést, gyulladáscsökkentő hatású, segíti a szervezet öngyógyulását. Időtartam: 30 perc.

Egyéb szolgáltatások:

Szauna: 1 500 Ft / fő / alkalom

Fodrászat: mesterfodrász szolgáltatás