MENÜ

Partnereink

ZENA BEAUTY + MED CENTER Zena bauty med center

A Zena egy új típusú, 21. századi szépségcentrum, amely egy gyönyörű szépségszalon – fodrászat, kozmetika, masszázs, manikűr - pedikűr - műköröm – egy szemkápráztató spa részleg, valamint a fogászati rendelő funkcióit egyesíti magában.

Mindez Hévíz belvárosában, alig néhány percnyi sétára Európa legnagyobb gyógyhatással bíró melegvizű tavától.


Hévízi Gyógytó és Tófürdő

Zena bauty med centerA több ezer éves tőzegfenekű gyógytavat egy 38 m mélyen fekvő forrásbarlang több, ásványi anyagokban gazdag, hideg és a meleg vizű forrásai táplálják.

A 410 literes másodpercenkénti vízhozam mellett a tó vize három nap alatt teljesen kicserélődik. A feltörő víz hőmérséklete a forrásnál 38,5 °C, a tó hőmérséklete 24-38 °C között ingadozik, az évszakok időjárásainak megfelelően, ezért még télen is alkalmas a fürdőzésre.

A víz nyugtató, ugyanakkor felfrissítő hatása mellett az egyenletes vízáramlás enyhe masszázsként hat a fürdőzőkre.

Kapcsolat

Egyedi környezete miatt az élővilága igen különleges, gyönyörű látvány a tóba telepített vörös tündérrózsa, ami még késő ősszel is virágzik.


Kalandstrand

KaladstarndKalandparkunk a Keszthelyi öbölben, a Balaton partján, gyönyörű természeti környezetben terül el, az algyenesi Lidó Strandról nyíló három hektáros ligeterdőben.

A 2010 óta folyamatosan fejlődő területen jelenleg már 70 akadályos pályarendszer fogadja vendégeinket.

A fákra telepített, különböző nehézségi fokozatú, változatosügyességi akadályokból álló Kalandparkunk kihívást, izgalmas, felejthetetlen élményt tartogat kicsiknek és nagyoknak, családoknak, baráti társaságoknak és cégeknek egyaránt.

A kalandpark nagyszerű lehetőség a szabadidő aktív eltöltésére, a tériszony és a félelem leküzdésének, a közösség összekovácsolásának legjobb eszköze.

2 éves kisgyermekektől a magukat fizikailag aktívnak érző időskorúakig bárki használhatja a pályákat, aki szeretné biztonságos körülmények között próbára tenni erejét, bátorságát.

Várjuk mind az egyénileg, mind a csoportosan érkező látogatókat. Kalandparkunk kiváló helyszín osztálykirándulások, "kalandos tanórák", csapatépítő tréningek számára. Programcsomagjainkban a néhány órás időtöltéstől az egész napos elfoglaltságig kínálunk lehetőséget tartalmas időtöltésre.

Parkunk kiemelten szem előtt tartja, a kisgyermekesek gondtalan időtöltését és a természeti környezet kíméletét.

Kapcsolat

A park vihar-, és fagymentes időben egész évben üzemképes. A tavat szegélyező erdő fái között található erdőben a legnagyobb hőségben is kellemes klímával várunk. Nyáron a mászás után a homokos strandon frissülhetnek fel vendégeink.